Εταιρία

Η εταιρεία ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. ιδρύεται το 1973 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία διαφημιστικού – επιχειρηματικού δώρου. Η εταιρεία αναπτύχθηκε με ραγδαίους ρυθμούς ακολουθώντας με συνέπεια τη βασική φιλοσοφία για ολοκληρωμένη και υπεύθυνη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται σε μια ευαίσθητη και απαιτητική αγορά όπως αυτή του επιχειρηματικού δώρου.

Τριάντα χρόνια προσφοράς έχουν αναδείξει την ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. ως μια από τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κλάδου και έναν στρατηγικό συνεργάτη για τους σύγχρονους επιχειρηματίες. Σήμερα η εταιρεία παρουσιάζει στην collection 2006 πάνω από 800 επιλεγμένα προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο που προέρχονται από επιλογές γνωστών οίκων του εξωτερικού ( Ευρώπης και Ασίας ), καθώς και από παραγωγές της ιδίας.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, αποθήκες 500 τ.μ. στην Νέα Ιωνία Θες/νίκης , γραφεία πόλεως στην οδό Μαργαροπούλου 22β Θεσσαλονίκης , με πελατολόγιο 2.000 επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και με κύκλο εργασιών για το 2004 που άγγιξε το 1 δις , η ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ αντιπροσωπεύει μια σταθερή αξία , προτείνοντας και διαμορφώνοντας τις εξελίξεις ως leader στην αγορά του επιχειρηματικού δώρου.

Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. ασχολείται παράλληλα με την εμπορία μηχανημάτων και υλικών μεταξοτυπίας , ταμπόν, ψηφιακής εκτύπωσης, επιγραφής και χαρακτικών laser. Με το νέο μας κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας είναι τώρα ακόμα πιο κοντά στους πελάτες πρόθυμη να εξυπηρετήσει και να καλύψει κάθε τους ανάγκη.

Πέρα όμως αυτών των δραστηριοτήτων, η ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κερδίσει αποκλειστικές συνεργασίες για όλη την Ελλάδα με γνωστούς οίκους του εξωτερικού, κάτι που την καθιερώνει μοναδική στο χώρο της αγοράς. Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. χαρακτηρίζεται από δυναμική και προσωπικότητα, εφαρμόζοντας υψηλά ποιοτικά standards, σύγχρονες μεθόδους marketing και άριστη ποιότητα προϊόντων.